Coördinator kantinecommissie gezocht!

18 juni 2023


Gratis af te halen: het stokje.

Na bijna 9 jaar als coördinator van de kantinecommissie van onze mooie tennisvereniging, heb ik besloten om er mee te stoppen. Ik heb een leuke tijd gehad, maar ik wil me nu op andere bezigheden gaan richten. En dus zoek ik, of eigenlijk zoekt Ten Woude, iemand om het stokje van me over te nemen. Iemand die de vereniging wil helpen met mooi en belangrijk werk, want wat is een tennisvereniging zonder kantine? En dan heb ik het zeker niet alleen over de inkomsten die de vereniging hieruit heeft, al zijn die natuurlijk ook erg belangrijk.

Zoals gezegd, heb ik een leuke tijd gehad en was het altijd prettig samenwerken. Eerst en vooral wil ik daarvoor natuurlijk Gretha bedanken, die onvermoeibaar zorgde voor van alles, maar vooral voor de inkoop en het altijd maar aanvullen van de voorraden, en voor de tips die ze me vaak gaf, over waar het bier in de aanbieding was. Maar ook Geeske, die elke keer heerlijke soep maakte om tijdens competitieweekenden en toernooien te verkopen, wil ik bedanken voor de prettige samenwerking. Ook was het heel fijn dat Douwe en Farid altijd klaar stonden om bij te springen of mij te vervangen, zoals er wel meer waren die af en toe hand- en spandiensten verrichtten, zoals de leden die zich aanmeldden om zo nu en dan een extra bardienst te draaien. En natuurlijk was het ook fijn om te merken dat mijn inspanningen gewaardeerd werden, door de leden en andere bezoekers van de kantine. Wat dat betreft is dit een taak, waarbij je eer van je werk hebt. En last but not least, heb ik het altijd erg prettig gevonden dat ik steeds de steun van het bestuur gevoeld heb: dank daarvoor.

Dus, als het jou leuk lijkt om op deze manier iets voor de vereniging te doen: nu is je kans om een BTW-er (een Bekende Ten Wouder) te worden. Wil je eerst meer weten over wat het precies inhoudt, vraag mij, of een van de bestuursleden. Dan kunnen we het er over hebben en bekijken wat de mogelijkheden zijn, zoals bijvoorbeeld inwerken tijdens de komende Najaarscompetitie.

Hoe dan ook, bedankt allemaal, voor de mooie ervaringen.

Bert Rijpkema 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 513 631 200

HTV Ten Woude

Binnenweg 3a
8443 DJ Heerenveen

KVK-nummer

40002519