Corona maatregelen 14 Oktober 2020

14 oktober 2020


Beste leden van H.T.V. Ten Woude,

Ongetwijfeld heeft u meegekregen dat de maatregelen ter bestrijding van het corona virus verder zijn aangescherpt. Wat betekent dit voor ons:

1) Per direct is de knltb competitie 2020 stilgelegd, zowel voor de jeugd als voor senioren. De aanvoerders zijn inmiddels geïnformeerd.

2) Naast de kantine zijn ook de kleedkamers en douches gesloten. Het toilet is alleen in noodgevallen te gebruiken.

3) Trainingen kunnen doorgaan. Voor jeugd t/m 17 jaar geldt geen maximale groepsgrootte. Voor volwassenen vanaf 18 jaar geldt een maximale groepsgrootte van 4 personen (exclusief trainer) per baan met inachtneming van 1,5 meter afstand. Dit betekent ook dat trainingsgroepen van 8 personen verdeeld over 2 banen in 2 groepen van 4 is toegestaan. Voorzover nodig worden lessers separaat geïnformeerd door de tennisschool.

4) Vrij spelen is toegestaan. Er was enige onduidelijkheid of voor volwassenen dubbelen ook is toegestaan, maar dat kan mits met onderling 1,5 meter afstand. Houd altijd minimaal een racketlengte afstand op de baan, ook als dat betekent dat je soms een bal moet laten gaan. Ga niet samen op een bankje zitten, geef geen high fives en wissel met de klok mee. Fysiek contact is dus niet toegestaan.

5) Georganiseerde wedstrijden voor groepen volwassenen vanaf 18 jaar zijn niet toegestaan. Dus ook geen interne competities zoals bijvoorbeeld de tossavond, de laddercompetitie, de onderlinge vrijdagavond competitie of het heren wintertennis. Een onderling partijtje spelen kan wel.

Er geldt geen maximum aantal personen dat aanwezig mag zijn op de club. De enige restrictie is (voor volwassenen) de maximale groepsgrootte op 1,5 meter afstand.

Zoals aangegeven op de persconferentie gisteravond gelden deze regels (in ieder geval) voor de komende 4 weken. Maar zoals u inmiddels ervaren heeft kan er altijd zo maar weer iets wijzigen. Bekijk daarom voor actuele informatie knltb.nl

Met vriendelijke groet,

Bestuur H.T.V. Ten Woude

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo