Corona maatregelen 29 September 2020

30 september 2020


Beste mensen,

U heeft ongetwijfeld meegekregen dat het kabinet aanvullende maatregelen heeft genomen om het oprukkende corona-virus de kop in te drukken. Dit heeft ook voor ons consequenties.

De belangrijkste aanvullingen zijn dat publiek voorlopig niet welkom is en dat de kantine voorlopig gesloten is. Kleedkamers en toiletten mogen wel open blijven.

Sportbeoefening is uitgezonderd van de maximale samenkomst van 30 personen binnen en 40 personen buiten. Na afloop van de sportbeoefening geldt deze maatregel wel. Dus het is de bedoeling dat je na afloop van het vrij spelen, de training of een wedstrijd de sportaccommodatie zo snel mogelijk verlaat.

Uiteraard zijn de algemene ‘1.5 meter afstand’ regel en de hygiëneregels nog steeds van toepassing. Op 20 oktober worden de maatregelen geëvalueerd

Vrij spelen en training

Vrij spelen is gewoon mogelijk. Hiervoor blijft gelden, reserveer vooraf online een baan, kom kort voor het geplande tijdstip naar de baan en verlaat het park direct na afloop. Dat geldt ook voor trainingen. Het is niet toegestaan dat spelers op het park blijven hangen, of dat ouders bij trainingen van hun kinderen komen kijken.

Competitie

De competitiewedstrijden kunnen gewoon doorgaan. Thuisspelende teams ontvangen de tegenstanders 10 minuten voor aanvang van de speeldag en kunnen na de ploeguitwisseling direct de baan op. Na afloop van de laatste wedstrijd verlaat iedereen zo snel mogelijk het park. We adviseren je voor je eigen eten en drinken te zorgen. Voor jeugdteams t/m 17 jaar geldt dat jeugdcoördinatoren, wedstrijdplanners, scheidsrechters/tellers bij thuiswedstrijden, coaches/begeleiders en ouders die moeten rijden naar uitwedstrijden onderdeel uit maken van het begeleidende team. Dat is toegestaan. Toeschouwers, zoals opa en oma, broertjes en zusjes zijn niet toegestaan. Aanvoerders van competitieteams zijn of worden overigens ook separaat geïnformeerd.

Actuele informatie kunt u vinden op knltb.nl

Gelukkig kunnen we in ieder geval nog gewoon tennissen en/of padellen. Laten we hopen dat het virus terug gedrongen wordt en dat bij de evaluatie op 20 oktober de maatregelen kunnen worden verlicht. 

Met vriendelijke groet,

Bestuur H.T.V. Ten Woude

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo