HTV Ten Woude en Vink Top Tennis starten samenwerking

09 juli 2023


Beste leden van HTV Ten Woude,  

Na het bericht van afgelopen maandag dat de samenwerking tussen HTV Ten Woude en Tennisschool Heerenveen na 31 augustus stopt zijn we blij om nu te kunnen melden dat we vanaf 1 september voor het geven van de trainingen een samenwerking aangaan met Vink Top Tennis.

Vink Top Tennis is de nieuwe tennisschool van Pieter Vink die bij velen wel bekend zal zijn, maar voor de zekerheid stelt hij zich hierbij nog even voor:

Voor degenen die mij nog niet kennen, ik ben Pieter Vink. Mijn hele leven staat in het teken van tennis. Als kleine jongen stond ik dagelijks op de tennisbaan. Tijdens mijn middelbare schooltijd volgde ik het LOOT-traject van de KNLTB. Toen duidelijk werd dat ik geen toptennisser zou worden, heb ik gekozen om de Academie voor Lichamelijke Opvoeding te volgen. Daarnaast ben ik in het bezit van alle KNLTB tennislicenties (A, B en C).

Ik geef al 10 jaar training op Ten Woude en ben onlangs in contact gekomen met het bestuur van Ten Woude om met ingang van september 2023 mijn eigen tennisschool te starten. Hier heb ik erg veel zin in want ik voel me heel erg thuis in Heerenveen en op Ten Woude.

Het is mijn doel om voor tennissers van alle niveaus de best mogelijke trainingen te verzorgen en activiteiten te organiseren. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk met de huidige trainers door te gaan.

Voor het opgeven van lessen vanaf september komt zo spoedig mogelijk meer informatie.  


Als bestuur hebben we veel vertrouwen in een goede samenwerking met Pieter en we wensen hem veel succes.

Tot slot, aanstaande vrijdagavond bij het einde van de clubkampioenschappen is er van 19.00 tot 21.00 uur gelegenheid afscheid te nemen van Remmelt Bosklopper.  

Met vriendelijke groet,

Bestuur HTV Ten Woude 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 513 631 200

HTV Ten Woude

Binnenweg 3a
8443 DJ Heerenveen

KVK-nummer

40002519