H.T.V. Ten Woude Nieuws

30 juni 2020


Gelukkig mogen we weer tennissen en is het, sinds het terras weer open is, ook steeds gezelliger op het park.

En morgen, 1 juli, mag ook ons clubhuis weer open! De bardiensten beginnen echter pas weer met de competitie. In de tussentijd vertrouwen we dus, zoals normaal, op uw eigen verantwoordelijkheid. Ook de kleedruimtes en toilet- en douchevoorzieningen zijn dan weer beschikbaar. Verder hoeft tijdens trainingen en in wedstrijden geen 1,5 meter afstand meer te worden gehouden. Voor en na het spelen moeten senioren dat echter wel; ook in het clubhuis, in de kleedruimtes en op het terras. Toeschouwers zijn ook weer welkom. Voor hen gelden dezelfde regels. En voor iedereen gelden nog steeds de algemene hygiënemaatregelen.

Hoewel we wel hadden verwacht dat het clubhuis nu weer open zou mogen en we de Algemene Leden Vergadering liefst ook zo snel mogelijk hadden gehouden, heeft het bestuur er toch voor moeten kiezen deze ALV pas na de zomervakantie te houden (waarschijnlijk eind Augustus). Dit komt vooral omdat een belangrijk agendapunt (de aanleg van nieuwe banen) vanwege de corona-perikelen vertraging heeft opgelopen. De agenda en het verslag van de vorige vergadering komt snel op de website, alle financiële informatie is daarop al te vinden (tenwoude.nl/bestuur).

Op 12 juni hebben we de ballonhal voor de laatste keer afgebouwd. Mocht u deze missen, hij wordt t.z.t. in Amsterdam weer opgebouwd bij een club waaraan we de hal hebben overgedaan. Inmiddels zijn ook de betreffende banen 7 en 8 weer speelklaar gemaakt. Er kan weer op getennist worden. De banen zijn inmiddels ook opgenomen als 'beschikbaar' in het afhangbord, want reserveren via de KNLTB ClubApp blijft verplicht.

In juni zijn we ook gestart met verschillende laddercompetities (zie de KNLTB ClubApp). Een enkel voor 17+, een enkel voor junioren geel en een dubbel voor volwassenen. Er is al een behoorlijke deelname, maar er is altijd ruimte voor meer.

De hele zomervakantie kunt op vrijdagavond van 19.30 tot 21.30 meedoen aan de Toss-avond. Leuk om in de zomer te blijven tennissen en helemaal leuk voor nieuwe leden om andere tennissers te ontmoeten.

Tot slot, op zondagmiddag 30 Augustus wordt het traditionele ouder-kind toernooi georganiseerd. Informatie daarvoor komt zo spoedig mogelijk via de KNLTB ClubApp en via de website.

 

We wensen u een fijne tennis-zomer!
Met vriendelijke groet,

Bestuur H.T.V. Ten Woude

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo