HTV Ten Woude Nieuws

08 januari 2020


Wij hopen dat u fijne feestdagen heeft gehad en wensen u uiteraard de beste wensen voor een sportief 2020! Op dit moment is het nog relatief rustig op het park hoewel er veel lessen worden gegeven en er veel deelname is voor de onderlinge competitie op vrijdagavond. Inmiddels zijn de competitieteams opgegeven voor de voorjaarscompetitie bij de KNLTB zodat we er van uit kunnen gaan dat er vanaf binnenkort weer veel geoefend gaat worden. Wij hopen u dan ook binnenkort te zien op het park.

Ondertussen zijn er wel een aantal belangrijke punten die nu spelen waarover we u willen informeren:  

Contributie 2020 en de inning van de contributie

De nieuwe tarieven voor de contributie voor 2020 zijn inmiddels vastgesteld. U kunt deze vinden op www.tenwoude.nl

In het algemeen is er sprake van een verhoging van 1,5% plus één Euro in verband met de toegenomen kosten vanuit de KNLTB. Een beperkt aantal tarieven en regelingen is afzonderlijk vastgesteld.

Naar verwachting vindt de inning van de contributie eind januari plaats. U ontvangt daartoe begin volgende week een mail van clubcollect die dit traject in opdracht van ons verzorgt. U wordt daarin gevraagd een keuze te maken tussen betaling middels iDEAL dan wel per automatisch incasso. Kiest u voor iDEAL dan maakt u het bedrag binnen 14 dagen over naar het in de mail genoemde rekeningnummer. Kiest u voor automatisch incasso, of heeft u middels iDEAL toch niet binnen 14 dagen betaald, dan wordt het bedrag na diezelfde 14 dagen geïncasseerd.  

Mooie opbrengst Grote Clubactie

Ook dit jaar deed Ten Woude mee aan de Grote Clubactie. Jeugdleden gingen de woonwijk in om loten te verkopen voor onze vereniging. En met een mooi resultaat! De opbrengst voor Ten Woude is maar liefst 741,50 euro!

We hadden ook een eigen verkoopwedstrijd. Het jeugd competitie team van Ten Woude die samen de meeste loten verkochtten, gaan met elkaar naar de bowlingbaan. En het winnende team is geworden……Team 2 van Rood 2! Ze hebben samen maar liefst 69 loten verkocht! Super gedaan Sophie, Ruben, Nick, Anna, Tess, Isa en Annabel!  

Wij willen al onze ROG jeugdleden, namens bestuur en alle Ten Woude leden, ontzettend bedanken voor hun enorme inzet!  

Douwe de Jager is onze nieuwe groundsman

Na het vertrek van Jan Vermeulen zijn we erg blij te kunnen melden dat Douwe de Jager onze nieuwe groundsman is geworden. Wat het extra leuk maakt is dat Douwe al sinds 2011 lid van onze mooie vereniging is, en als actieve speler dus ook weet wat voor verzorging de banen en het park nodig hebben. Douwe stelt zich graag even aan u voor:

Hallo, mijn naam is Douwe de Jager en ik ben de opvolger van Jan Vermeulen als groundsman om er voor te zorgen dat de banen en het park er netjes bijliggen. Heel veel van jullie heb ik waarschijnlijk wel gezien en ontmoet omdat ik zelf ook lid van Ten Woude ben en ook veel tennis, ook in de competitie. Ik hoop op een leuke tijd en een goede samenwerking. Groeten, Douwe.      

GEZOCHT: Interieurverzorger (M/V)!!

Om het clubhuis mooi en in conditie te houden zoeken we een interieurverzorger (M/V). De werkzaamheden omvatten het schoonhouden van de kantine en de kleedkamers en toiletten.

De tijden en dagen waarop u dit doet bepaalt u helemaal zelf. Gemiddeld betreft het 2 tot 4 uurtjes per week, afhankelijk van de activiteiten op de club, zoals bijvoorbeeld de competitie. De aanvang van de werkzaamheden is uiteraard in onderling overleg, maar liefst zo spoedig mogelijk.

Wat het financiële aspect betreft, is de vrijwilligersvergoeding van toepassing zoals die geldt voor verenigingen.

Wilt u zich aanmelden of meer informatie, neem dan contact op met Tim Berger: 0653647727 [email protected] of Bert Rijpkema: 0651090511 [email protected]  

Bezetting van de banen in de winter

Het is tot nog toe een zachte winter en misschien blijft dat ook wel zo. Maar voor het geval het gaat vriezen en we niet kunnen beschikken over de gravelbanen (banen 1 tot en met 6) maken we u er op attent dat er deze winter veel les wordt gegeven op ons park. Daardoor is er zo nu en dan weinig ruimte om vrij te spelen. In grote lijnen ziet de baancapaciteit voor vrij spelen er dan zo uit:

Maandagavond na 20.00 4 banen vrij

Dinsdagavond 4 banen vrij

Woensdagavond 2 banen vrij

Donderdagavond na 20.15 2 banen vrij

Vrijdagavond na 20.00 2 banen vrij

Nogmaals, dit geldt alleen wanneer de gravelbanen (1 tot en met 6) vanwege het weer gesloten zijn. Overdag is er normaal gesproken dan nog steeds voldoende ruimte.  

Uw bestuur kan zo niet verder, en de club ook niet!

We hebben al vaker een oproep gedaan dat we dringend versterking nodig hebben om de club draaiende te houden. Inmiddels weten we dat onze gewaardeerde penningmeester Monique na de Algemene Ledenvergadering na jarenlange inzet ook gaat stoppen. Dat zou betekenen dat er welgeteld nog maar 2 mensen in het bestuur zitten. Dat mag niet, dat kan niet en dat gaat niet!

Dus, help uw club en daarmee uzelf.

Wilt u zich aanmelden of meer informatie, neem dan contact op met Tim Berger: 0653647727 [email protected]  

 

Met vriendelijke groet, Bestuur HTV Ten Woude

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo