Nieuwsbrief HTV Ten Woude april 2021

16 april 2021


Alle banen beschikbaar!
Het is ideaal tennisweer! En gelukkig hebben we, eindelijk, weer de beschikking over al onze banen! De banen 5 tot en met 8 zijn ook weer helemaal speelklaar, dus we hebben weer alle ruimte om lekker te spelen op de 12 banen.

Inmiddels is ook duidelijk dat de aanleg van de nieuwe banen (1 tot en met 4) start op 19 juli. Het meeste werk vindt dus in de zomervakantie plaats, zodat we zo weinig mogelijk overlast hebben en het minder problemen geeft dat we een aantal banen missen.

Tot slot over banen; de achterste oefenmuur wordt ‘omgebouwd’ tot een minibaan. Het net staat er al, binnenkort schilderen we er ook lijnen op. Ideaal voor de kids!  

Activiteiten: Omdat de voorjaarscompetitie vanwege de corona-maatregelen nog geen doorgang kan vinden en we het belangrijk vinden dat iedereen toch wedstrijden kan spelen hebben we voor verschillende doelgroepen het nodige georganiseerd. Zo hebben we de Corona Competitie en verschillende laddercompetities:

Corona Competitie (Rood/Oranje/Groen/Geel t/m 26 jaar)
Eindelijk, na een lange tijd geen wedstrijden te hebben gespeeld gaan we weer los! We gaan binnen de Corona regels onderlinge wedstrijden organiseren op onze tennisvereniging. Dit doen we door een Corona Competitie te organiseren voor Rood, Oranje, Groen en Geel (t/m 26 jaar). Er worden enkel- en dubbelspelen gespeeld en je wordt ingedeeld op sterkte.

Deze Corona Competitie wordt gespeeld op 3 zondagen: 25 april, 16 mei en 30 mei.
Rood speelt van 10.30-12.00 uur
Oranje speelt van 10.00-12.00 uur
Groen speelt van 12.15-14.45 uur
Geel (t/m 26 jaar) speelt van 15.00 uur-18.00 uur

Je kunt zo vaak meedoen als je wilt, maar geef wel aan welke dagen je wilt spelen. Dus wacht niet en geef je direct (uiterlijk 22 april) op voor deze Corona Competitie door een mail te sturen naar: [email protected]

Vermeld je naam, je categorie (Rood/Oranje/Groen/Geel) en de datum 25 april/16 mei en/of 30 mei wanneer je meedoet. En de naam van een dubbelpartner, mocht je een voorkeur hebben, met wie je graag zou willen dubbelen.  

Interne Laddercompetitie (16+ en 60+)
Na het succes van vorig jaar wordt opnieuw een flexibele laddercompetitie georganiseerd voor dames-en heren enkel (16+) en dames- en herendubbel (16+ en 60+). Deze ladder is zeer geschikt wanneer je het leuk vindt om ook eens tegen andere leden te tennissen op een voor jullie geschikt moment.
Lijkt het jou leuk? Geef je dan snel op, want de start is 26 april. De laddercompetitie is ook een mooie manier om nieuwe tennisvrienden te maken als je nog niet zoveel mensen op onze club kent.

Informatie laddercompetitie: zie onze club app en de website www.tenwoude.nl  

Vrijwilligers
We vinden het leuk om activiteiten te organiseren voor alle leden, maar de praktijk leert dat het vaak dezelfde mensen zijn die deze kar moeten trekken. Daarom zoeken we jou om samen met andere leden of ouders weer leuke activiteiten voor onze jeugd en volwassenen te gaan organiseren! Ben jij een enthousiast lid of een ouder die projectmatig een leuke activiteit wil gaan organiseren op onze vereniging? Meld je dan aan door een mail te sturen vóór 22 april a.s. naar [email protected]

Lijkt het je leuk om juist andere taken binnen de vereniging uit te voeren, dan mag dat natuurlijk ook! Zo zijn we bijvoorbeeld nog op zoek naar een bestuurslid. Meld je aan via [email protected]

Algemene Ledenvergadering:
Normaal gesproken hebben we in deze tijd van het jaar ook de Algemene Ledenvergadering. Maar in verband met de corona-maatregelen heeft het bestuur besloten deze voorlopig uit te stellen in de verwachting, of in ieder geval de hoop, dat we deze op afzienbare termijn ‘fysiek’ kunnen houden.  

Tot slot, we hopen dat we binnenkort eindelijk weer met meer tennissers bij elkaar mogen komen en ons clubhuis en terras mogen openen! We hopen iedereen dan weer in goede gezondheid te zien.  

Met vriendelijke groet,

Bestuur H.T.V. Ten Woude 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo