Prachtig bedrag Grote Club Actie!

11 december 2020


In de afgelopen paar maanden hebben kinderen van Rood,Oranje en Groen lootjes verkocht van de Grote Club Actie voor onze vereniging. Dat hebben ze fantastisch gedaan! Ze hebben met elkaar het mooie bedrag van Euro 774,40 opgehaald. Hartelijk dank voor ieders inzet! Met dit geld wordt onder andere de oefenmuur geupdate met een mini tennisveldje. 

Een aantal kinderen hebben meer dan 20 loten verkocht en hebben een persoonlijke oorkonde gekregen waarmee ze  toegang tot maar liefst 16 aanbiedingen hebben zoals korting op een dagje uit, je lekker uitleven in een trampolinepark of een 2e (sport)artikel gratis!

Ook dit jaar was er een prijs voor het ROG competitieteam die samen de meeste loten hebben verkocht. Oranje 1 Team 2 bestaande uit Famke Groenendijk, Charlotte van Aken, Zoë Toering en Xander Koenhen hebben deze prijs gewonnen! Ze hebben een voucher gekregen om te gaan jumpen in Jumpstyle! 

Mocht u ook loten hebben gekocht? Check dan vanaf vandaag op clubactie.nl of u in de prijzen bent gevallen. Uw lotnummers staan op uw bankafschrift of in uw mail wanneer u een e-mailadres heeft ingevuld. GOOD LUCK!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo