Ten Woude promoveert in de Friesland Cup!

14 september 2021


Afgelopen weekend speelde Ten Woude o.l.v. aanvoerster Isa Spruyt Friesland Cup in de A2 poule. Het was een gezellig en spannend weekend op de banen van ATW Wolvega!

Op zaterdag speelde Ten Woude tegen Goutum met de volgende spelers: Isa, Flore, Robynn, Pieter, Aldert, Jelmer en Bram. Ondanks de blijdschap van een overwinning van 5-3, ook behoorlijke tegenslag omdat Aldert een zware blessure opliep in zijn heren enkel. Ook Jelmer, Pieter en Bram konden op zondag niet meer in actie komen door ziekte/blessure... We wensen deze mannen sterkte en hopen ze weer snel op de baan te zien spelen!

Op zondag kwam Ten Woude met twee frisse heren Lucian en Ruben en dezelfde dames als zaterdag de baan op. Er werd gespeeld tegen ATW Wolvega, die op zaterdag nipt 4-4  van TSO won. Net als zaterdag wonnen de dames vrij gemakkelijk de dames partijen. Maar ook Lucian won knap zijn enkelspel in twee sets. Na mooie spannende partijen in de dubbels kwam Ten Woude als winnaar van de A2 poule op het podium (5-3)! Dus volgend jaar weer terug in de hoogste poule! 

Gefeliciteerd allen en enorm bedankt voor het vertegenwoordigen van onze vereniging! 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo