Update coronavirus, 15 maart 2020

15 maart 2020

U heeft ongetwijfeld vernomen dat de overheid vanmiddag nieuwe, aangescherpte maatregelen heeft genomen in de strijd tegen het coronavirus. Ook sportclubs moeten tot en met 6 april dicht.

In navolging van de oproep van de KNLTB (zie knltb.nl), hebben we het park inmiddels gesloten.

Een aantal activiteiten hebben we inmiddels afgeblazen zoals het tennisfeestje voor kinderen van groepen 3 en 4, het schooltennis voor kinderen van de groepen 5 tot en met 8 en de clubkampioenschappen voor de jeugd.

Over een aantal andere werkzaamheden zoals het prepareren van de banen en de afbouw van de ballonhal zal (over)morgen duidelijkheid komen. De KNLTB brengt de komende dagen de consequenties voor toernooien en competities in kaart, maar duidelijk is dat er tot en met 6 april niets plaatsvindt, immers zelfs trainingen en vrij spelen kunnen geen doorgang vinden.

Wij hadden de ALV (Algemene Leden Vergadering) op woensdag 1 april gepland, maar dit gezien de opvolgende ontwikkelingen rond het coronavirus nog niet gecommuniceerd. Inmiddels is duidelijk dat ook dit tot nader order moet worden uitgesteld. Wij zullen de nieuwe datum in ieder geval 2 weken van te voren aan u doorgeven. De stukken voor de ALV zullen deze week wel alvast op de website worden geplaatst.

We kunnen niet uitsluiten dat er later alsnog nieuwe maatregelen van kracht zullen zijn. In dat geval zullen we u, ook dan, zo spoedig mogelijk informeren.

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur H.T.V. Ten Woude

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo