Rolstoeltennis

Rolstoeltennis, plezier kent geen drempel.

Maak nu kennis met rolstoeltennis bij HTV Ten Woude in Heerenveen en meld je aan. Ons park is geschikt gemaakt voor rolstoelgebruikers met gemakkelijk toegankelijke banen, invalidentoilet, drempelloze toegang tot clubhuis en kleedkamers. Rolstoeltennis is geschikt voor mensen die als gevolg van een beperking of blessure niet in staat zijn om staand te tennissen. Rolstoeltennis zorgt voor een gezonde manier van bewegen, geeft ontspanning, plezier en gezelligheid. Het leuke van rolstoeltennis is dat je behalve met je groepje ‘Rollers’ ook met je familie of vrienden kunt tennissen.
Laat je fysieke beperking geen drempel zijn om lekker met familie of vrienden te gaan tennissen.

De trainingen zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde spelers. De trainingen worden verzorgd door Paul Plantinga, een gekwalificeerde tennisleraar die een applicatiecursus rolstoeltennis gevolgd heeft. Voor meer informatie over de trainingen kunt u contact opnemen met Paul: [email protected] tel. 06-34988519.

Kijk ook eens naar ons promotiefilmpje om een indruk te krijgen:Promotiefilmpje rolstoeltennis Ten Woude.

Wil je graag proberen of rolstoeltennis iets voor je is?

Dat kan, doe mee aan de proeflessen ‘maak kennis met rolstoeltennis’ en stuur ons een mailtje. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Lid worden kan op elk gewenst moment gedurende het jaar. Je bent van harte welkom bij Heerenveense tennisvereniging HTV Ten Woude!

Kosten:

  • Maak kennis met rolstoeltennis 4 proeflessen € 30,00

Samenwerking met de Esther Vergeer Stichting

De Esther Vergeer Foundation ondersteunt HTV Ten Woude met het starten van rolstoeltennis voor kinderen met een lichamelijke beperking. Zij ondersteunt de vereniging door te adviseren, begeleiden en rolstoeltennis goed te borgen op de vereniging.

Sport Fryslân ondersteunt HTV Ten Woude met dit initiatief, mede mogelijk gemaakt door de gemeente Heerenveen, Fonds Gehandicaptensport en de provincie Fryslân. Via de Esther Vergeer stichting zorgen wij voor speciale, aangepaste sportrolstoelen. Deze staan klaar bij Ten Woude, zodat je die kunt gebruiken wanneer jij wilt gaan tennissen.

Vragen?

logo