Frans van Bockhooven 25+ toernooi

Elk jaar in juni of juli organiseert de 25+ commissie (voorheen 35+ commissie) van Ten Woude een bijzonder, sportief en gezellig tennistoernooi voor de leeftijdscategorie van 25 jaar en ouder. Een toernooi waar niet alleen de actieve tennissers genieten van hun favoriete sport, maar ook de passieve tennisliefhebber graag naar toe komt. Het ontmoeten van bekende en onbekende sporters en de sportieve sfeer met het accent op ‘samen’ een goede en sportieve wedstrijd spelen zijn kenmerkend voor ons toernooi.

Succesvolle formule

Het toernooi kent al sinds jaar en dag een succesvolle formule. In poules van drie koppels wordt gestreden om te kunnen deelnemen aan de A, B of C categorie. Immers, nummer één van de poule gaat in het afvalschema van categorie A spelen, nummer twee van de poule in het schema van categorie B en nummer drie in categorie C. Op deze manier speelt een deelnemer minimaal drie partijen. De partijen Gemengd Dubbel, met uitzondering van de halve finales en finales vinden plaats in het weekend. Het toernooi start op maandag en de finales worden de week daarop gespeeld op vrijdag. Er wordt op niveau 5, 6, 7, 8, en 9 gespeeld.

Gezelligheid

Ook naast de baan is er genoeg te beleven. Op vele dagen worden hapjes verzorgd door een van de vele dagsponsors van het toernooi. Eén van de hoogtepunten is het door de organisatie aangeboden buffet of barbecue op de zaterdag tijdens het mix weekend. Terwijl de Gemengd Dubbel wordt gespeeld, wordt op het gezellige terras van ons park onder het genot van een hapje en een drankje genoten van de tennissport. Natuurlijk is het absolute hoogtepunt de finaledag. De kenners van het tennisspel likken hun vingers niet alleen van het eten af, maar ook bij het volgen van de finalepartijen op de niveaus A, B en C in de Heren–en Dames Dubbel en Gemengd Dubbel.

Vragen?

Heb je vragen over dit toernooi? Neem dan contact op met de 25+ commissie.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 513 631 200

HTV Ten Woude

Binnenweg 3a
8443 DJ Heerenveen

KVK-nummer

40002519