Senioren competitie

De kracht van tennis als teamsport is al decennia lang het geheim achter het succes van internationale competities zoals de Davis Cup en de Fed Cup. In Nederland wordt deze kracht al meer dan honderd jaar door de KNLTB onderkent en heeft Nederland een van de grootste tenniscompetities ter wereld. Spelen in teamverband zorgt voor een extra dimensie aan de sport, zorgt ervoor dat er een snellere ontwikkeling als tennisspeler plaatsvindt en – niet onbelangrijk – geeft de sport ook op sociaal gebied een impuls.

KNLTB Voorjaarscompetitie

De KNLTB Voorjaarscompetitie is één van de grootste tenniscompetities ter wereld en wordt gespeeld in de maanden april, mei en juni (7 weken). Op de site van de KNLTB vind je onder andere de speeldata, de wedstrijdbulletins en andere belangrijke documentatie zoals het Competitiereglement.
Interesse in deze competitie? Neem dan contact op met:
Roel Donker, VCL
(email: [email protected])
(mobiel nr.: 06-15852356)

 

KNLTB Najaarscompetitie

De KNLTB Najaarscompetitie is een landelijke competitie (5 weken in september & oktober), maar bij de indeling is het streven van de KNLTB om ploegen zoveel mogelijk op regionaal/districtsniveau tegen elkaar te laten uitkomen.

Alle competitiesoorten worden in heel Nederland in dezelfde vorm aangeboden en de speeldata en toegepaste regels zijn dan ook voor iedereen gelijk. Interesse in deze competitie? Neem dan contact op met:
Roel Donker, VCL
(email: [email protected])
(mobiel nr.: 06-15852356)

 

Competitietraining

Speel jij voorjaars- of najaarscompetitie? Dan kun je met je competitieteam bij Ten Woude competitietraining krijgen. Goed voor je vaardigheden, je techniek, maar bovenal goed voor het sterker worden van jullie als team!

De trainingen bij Ten Woude worden verzorgd door Tennisschool Vink Top Tennis Vink Top Tennis – Top tennis in Heerenveen
Informatie: Pieter Vink, mobiel nr.: 06-15642755

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 513 631 200

HTV Ten Woude

Binnenweg 3a
8443 DJ Heerenveen

KVK-nummer

40002519