Senioren competitie

De kracht van tennis als teamsport is al decennia lang het geheim achter het succes van internationale competities zoals de Davis Cup en de Fed Cup. In Nederland wordt deze kracht al meer dan honderd jaar door de KNLTB onderkent en heeft Nederland een van de grootste tenniscompetities ter wereld. Spelen in teamverband zorgt voor een extra dimensie aan de sport, zorgt ervoor dat er een snellere ontwikkeling als tennisspeler plaatsvindt en – niet onbelangrijk – geeft de sport ook op sociaal gebied een impuls.

Voorjaarscompetitie

De KNLTB Voorjaarscompetitie is één van de grootste tenniscompetities ter wereld en wordt gespeeld in de maanden april, mei en juni. Op de site van de KNLTB vind je onder andere de speeldata, de wedstrijdbulletins en andere belangrijke documentatie zoals het Competitiereglement.

Competitietraining

Speel jij voorjaarscompetitie? Dan kun je met je competitieteam bij Ten Woude competitietraining krijgen. Goed voor je vaardigheden, je techniek, maar bovenal goed voor het sterker worden van jullie als team!

De trainingen bij Ten Woude worden verzorgd door Tennisschool Heerenveen. Meer informatie over (competitie)training vind je op de pagina Training.

Najaarscompetitie

De KNLTB Najaarscompetitie is een landelijke competitie, maar bij de indeling is het streven van de KNLTB om ploegen zoveel mogelijk op regionaal/districtsniveau tegen elkaar te laten uitkomen.

Alle competitiesoorten worden in heel Nederland in dezelfde vorm aangeboden en de speeldata en toegepaste regels zijn dan ook voor iedereen gelijk. Interesse in deze competitie? Neem dan contact op met de Technische Commissie.

Wintercompetitie

De KNLTB organiseert een wintercompetitie voor de regio’s Zuid en Noordwest. De verenigingscompetitieleiders worden op de hoogte gebracht van de speeldata. Meer informatie over de wintercompetitie lees je op de site van de KNLTB.

Vragen?

logo

KVK-nummer

40002519