Nieuwe leden

Wat leuk dat je lid bent geworden van onze tennisvereniging, welkom!
Om je zo snel mogelijk wegwijs te maken binnen onze vereniging verzoeken we je onderstaande informatie door te lezen.

Ledenpas
Als lid van onze vereniging ontvang je de KNLTB-ledenpas. Deze pas is een identiteitsbewijs voor op de club, bij toernooien of competitie. Met deze pas kan je daarnaast ook een tennisbaan op ons park reserveren, dit wordt ook wel afhangen genoemd.

Afhangen
Bij HTV Ten Woude kun zeer eenvoudig en snel een tennisbaan digitaal afhangen via het KNLTB Afhangbord. Zo ben je zeker van een baan. 

Het KNLTB Afhangbord maakt digitaal afhangen mogelijk op twee manieren. Allereerst kun je afhangen via een Afhangbord-scherm in het clubhuis. Hoe werkt dit? Als lid kun je eenvoudig inloggen met je ledenpas. Vervolgens krijg je inzicht in het aantal (beschikbare) tennisbanen en kun je andere spelers of introducees toevoegen om mee of tegen te spelen. Selecteer jouw favoriete baan en spelen maar! Onderstaand filmpje laat zien hoe het afhangen in zijn werk gaat.

Filmpje: reserveren via afhangbord in het clubhuis

Daarnaast is digitaal afhangen mogelijk via je telefoon. Het KNLTB Afhangbord werkt namelijk naadloos samen met de KNLTB ClubApp waardoor je ook in de app een baan kunt reserveren en afhangen

Filmpje: reserveren via de mobiel met de ClubApp

Banen slepen
Zowel de gravel- als matchclay tennisbanen (baan 1 t/m 8) dienen na afgeloop gesleept te worden. Het sleepnet vind je achterin of naast de velden. Op het hek van de velden vind je een afbeelding hoe het slepen in zijn werk gaat. 

Verlichting
Om 's avonds met goed zicht te blijven tennissen, is verlichting nodig. De verlichting op het park is te bedienen met een tablet links in het halletje, naast het afhangbord in het clubhuis. Op het tablet kan per baan geregeld worden welke lampen aan en uit dienen te zijn. Selecteer de verlichtingsknop van jullie baan om deze aan te zetten. Gebruik zoveel mogelijk de banen waar al mensen staan te spelen met verlichting. Gebruikt niemand na jullie de baan? Zet de lampen van jullie baan op dezelfde wijze weer uit. 

Tennistrainingen bij Tennisschool Vink Top Tennis
Voor zowel beginners als gevorderden (jeugd en volwassenen) biedt HTV Ten Woude de mogelijkheid om tennistrainingen te volgen. Dat kan één of meerdere trainingen per week. Hiervoor hebben wij een samenwerking met Tennisschool Vink Top Tennis. Klik hier voor meer informatie over tennistrainingen

Vink Top Tennis – Top tennis in Heerenveen

PS: Wanneer je trainingen volgt, betaal je de trainingsgelden aan Tennisschool Vink Top Tennis en het lidmaatschap/contributie aan de vereniging.

Competitie
De KNLTB heeft het hele jaar door een zeer divers competitieaanbod voor zowel senioren als voor de jeugd. Het maakt niet uit of je net begonnen bent of al langer speelt; iedereen kan meedoen. Ben je geïnteresseerd in het spelen van competitie en zou je info willen? Neem dan contact op met Roel Donker (VCL) [email protected]

Activiteiten
Alle activiteiten, toernooien en evenementen voor jong & oud staan in de Club agenda voor op onze Ten Woude website en ClubApp.

Tossen & Onderlinge competitie
Lijkt het je leuk om toch wat meer tennissers te leren kennen of wil je graag 'tennisuren' maken? Dan zijn de Toss en onze onderline competities daar een ideale gelegenheid voor. Bij de Toss op vrijdagavond vanaf 19.30 uur (De hele zomer van juni t/m september) zijn leden (17+) met alle speelsterktes welkom en voor nieuwe leden is de Toss een gezellige manier om in contact te komen met andere enthousiaste tennissers. 

De onderlinge competitie is van november t/m maart op vrijdagavond en zondagochtend voor alle 17+ leden. Je speelt in verschillende samenstellingen op momenten waarvoor je je van tevoren hebt ingeschreven. Opgave is begin oktober bij Mirjam van Egmond (vrijdagavond) & Rolf Warnaar (zondagochtend)

Updates en ontwikkelingen
Een paar keer per jaar wordt er vanuit het bestuur een nieuwsbrief verstuurd naar alle leden. In de nieuwsbrief zijn onder andere updates en ontwikkelingen over de vereniging terug te lezen. Naast de nieuwsbrief worden er gedurende het jaar ook mailingen verstuurd om leden bij te praten. Op de website en via de KNLTB ClubApp (zie info op de website onder kopje "over HTV Ten Woude") zijn ook alle nieuwsberichten terug te lezen. 

Opzeggen lidmaatschap
Wij hopen natuurlijk dat je vele jaren met plezier lid blijft van onze vereniging. Wil je toch opzeggen? Mail dit dan vóór 1 december van het lopende jaar naar [email protected]  
Je lidmaatschap wordt zonder opzegging automatisch gecontinueerd.

Vragen
Wanneer je nog vragen hebt, laat dit dan weten via [email protected]

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 513 631 200

HTV Ten Woude

Binnenweg 3a
8443 DJ Heerenveen

KVK-nummer

40002519