NIEUW: Vrijwilligers punten systeem via de KNLTB ClubApp

30 december 2023


Het belangrijkste vinden we dat we het komende jaar weer een gezellige actieve bloeiende vereniging zijn, waar bijvoorbeeld onze tennisbanen, kantine en het gehele park er goed bij liggen, de kantine bemand is en er voor verschillende doelgroepen leuke activiteiten georganiseerd worden.
Om dit in 2024 en daarna te bewerkstelligen hebben we vooral meer vrijwilligers nodig. Daarom voeren we vanaf 1 januari tot 31 december 2024 het vrijwilligers punten systeem in zodat meer Ten Woude leden en ouders van jeugdleden actief als vrijwilliger betrokken zijn bij onze vereniging.

Wat betekent dit voor alle leden en ouders van jeugdleden:
- Iedereen moet minimaal 2 diensten (van 2 á 3 uur) per jaar uitvoeren.
- Een dienst moet via de KNLTB ClubApp (of per mail naar [email protected]) aangemeld worden.

Diensten kunnen bijvoorbeeld zijn: bardiensten, activiteiten/toernooien (helpen) organiseren, hulp bij trainingen en activiteiten G-tennis, hulp sponsoracties Poiesz en Grote clubactie, commissie/bestuurstaken, schoonmaken-schilderen-opknappen clubhuis, onderhoudswerkzaamheden park, bladblazen enz…

Openstaande diensten staan in de KNLTB ClubApp onder het tabblad “Diensten”.

2024 wordt een pilot jaar met als doel om alle leden en ouders van jeugdleden vrijwilligerstaken te laten uitvoeren. Eind 2024 evalueert het bestuur hoe dit is gegaan om hier eventueel in 2025 verbeteringen in te kunnen aanbrengen.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 513 631 200

HTV Ten Woude

Binnenweg 3a
8443 DJ Heerenveen

KVK-nummer

40002519